צור קשר |  8686*

 
Search
Filters

הום פרייז

הום פרייז

לילדים נמאס מתפוחי אדמה אפויים או פירה כתוספת לארוחת הצהריים? שי-לי ליפא עם מתכון פשוט וקל להכנה של הום פרייז, תפוחי אדמה מוקפצים ברוטב שכולם יאהבו

מצרכים:

5 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים  

מלח

פלפל שחור גרוס

3 כפות שמן קנולה

1 בצל בינוני, קלוף

2 כפות גדושות רוטב צ'ילי מתוק

2-1 כפות גדושות קטשופ

1 כף רוטב סויה

1/2 כפית פפריקה מתוקה

 

אופן הכנה:

 

  1.       חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 ס"מ.
  2.       מניחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים בגובה 4 ס"מ מעל לתפוחי האדמה, מוסיפים כפית מלח, מבשלים על להבה גבוהה ומביאים לרתיחה מלאה. תפוחי האדמה צריכים להיות חצי עשויים. מסננים היטב.
  3.       מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. פורסים את הבצל לפרוסות דקות. מוסיפים שמן ובצל למחבת ומאדים כ-5 דקות עד שהבצל רך (לא מזהיבים).
  4.       מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים, רוטב צ'ילי, קטשופ ורוטב סויה, מתבלים בפפריקה ומלח ופלפל, מטגנים 8-7 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.  טועמים ומתקנים תיבול.

 

מתכון: שי-לי ליפא
צילום: שי בן אפרים

 

 

Leave your comment