צור קשר |  8686*

 
Search
Filters

כבדי עוף מוקפצים מוגשים על סלט קינואה שחורה עם חמוציות, פקאנים וצמחי תבלין

כבדי עוף מוקפצים מוגשים על סלט קינואה שחורה עם חמוציות, פקאנים וצמחי תבלין

שוברים את הראש איך להפתיע בארוחת שישי?לא ניתן לכם לעבור את זה לבד כי יש לנו בשבילכם משהו מיוחד– מנה צבעונית וטעימה שאם תכינו על הכיריים שלנו תזכו בכוכב מישלן! 

 

מצרכים:

500 גרם כבדי עוף

3 כפות שמן זית

1 כפית מלח גס

1/2 כפית פלפל שחור

לסלט:

1 כוס קינואה שחורה, מבושלת

1 בצל סגול, קלוף

1 כוס עלי פטרוזיליה

1 כוס עלי שמיר

4 עלי נענע

1/2 פלפל ירוק חריף

1/2 כוס חמוציות

1/2 כוס פקאן סיני

4 כפות שמן זית

מיץ מ-1 לימון

 

לקישוט:

עגבניות שרי צבעוניות

פרחי מאכל

 

אופן הכנה:
1. מחממים מחבת על אש גבוהה עם שמן זית. צולים את הכבדים במחבת עד שהם מוכנים, מתבלים במלח ובפלפל שחור.

2. מכינים את הסלט:
- קוצצים את הבצל הסגול ומטגנים במעט שמן זית. שומרים בצד.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה, השמיר, הנענע והפלפל הירוק החריף.
- שמים את כל מרכיבי הסלט בקערת ערבוב ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.
3. מניחים את סלט הקינואה על צלחת הגשה, מפזרים מעל את הכבדים הצלויים. אפשר לקשט בעגבניות שרי או בפרחי מאכל.


מתכון: שגב משה
צילום: שני הלוי

Leave your comment