צור קשר |  8686*

 
Search
Filters

מרק פטריות עם גריסי פנינה

מרק פטריות עם גריסי פנינה

לפעמים כל מה שצריך בחורף זה מרק מהביל ומנחם שיחמם לנו את הבטן. לקראת העונה הגשומה, קבלו מתכון למרק פטריות שמועשר בגריסים רכים וטעימים

מצרכים ל-3-4 מנות:

1/4 כוס שמן זית

1 בצל, קלוף

2-3 מקלות סלרי

2-3 שיני שום, קלופות

2 גזרים בינוניים, קלופים

400 גרם פטריות

1 כוס גריסי פנינה, מושרים לשעתיים

כ-2 ליטר מים או ציר ירקות

מלח, פלפל וכמון לפי הטעם

חופן עלי פטרוזיליה, להגשה (אופציונלי)

 

אופן הכנה:

  1.       מכינים את כל הירקות למרק: קוצצים דק את הבצל והסלרי, כותשים את שיני השום, מגררים את הגזרים על פומפייה וחותכים את הפטריות לרצועות.
  2.       מחממים שמן בסיר ומוסיפים בצל וסלרי. מערבבים ומאדים עד שהבצל נהיה שקוף.
  3.       מוסיפים שום וגזר, מערבבים וממשיכים לאדות.
  4.       מוסיפים פטריות, מערבבים שוב וממשיכים עוד כמה דקות.
  5.       מוסיפים גריסי פנינה ומערבבים היטב.
  6.       יוצקים מים או ציר ירקות, מערבבים, מתבלים, מביאים לרתיחה, ומבשלים על להבה בינונית כ-50 דקות, או עד שהגריסים מוכנים.
  7.       לפני ההגשה מפזרים מעל פטרוזיליה (אופציונלי).

 

על הכיריים הללו המרק יתבשל נהדר – לחצו כאן

Leave your comment