סלט מלפפונים – אהרוני
מצרכים:
2 כפות שמן
1 חזה עוף
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קלוף
6 מלפפונים גמדיים
לרוטב:
3 כפות סויה
3 כפות מיץ ליים או לימון (מיץ מ-1/2 ליים או לימון)
2 שיני שום, קלופות
1 פלפל אדום חריף
3 כפות מירין
1 כף סוכר חום (דמררה)
1 כפית שמן שומשום
לקישוט: 2 כפות שומשום קלוי
אופן הכנה:
- במחבת מחממים שמן. בינתיים, מגררים את הג'ינג'ר ופורסים את חזה העוף לרצועות דקות. מוסיפים את הג'ינג'ר והעוף למחבת ומטגנים כשלוש דקות. שומרים בצד.
- מכינים את הרוטב: כותשים את שיני השום ופורסים דק את הפלפל האדום החריף. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית קטנה.
- פורסים את המלפפונים לפרוסות אורכיות דקות.
- מערבבים את חזה העוף עם המלפפונים והרוטב. מקשטים בשומשום.
קיבלתם תיאבון? לחצו כאן לכל הכיריים שלנו