צור קשר |  8686*

 
Search
Filters

פאד תאי אטריות אורז עם ירקות ובוטנים

פאד תאי אטריות אורז עם ירקות ובוטנים

הייתם בתאילנד ואתם מתגעגעים למוקפץ שאכלתם בכל פינת רחוב? קבלו מתכון למנת האטריות התאילנדית הכי מפורסמת בעולם

 

מצרכים ל-3-4 מנות:

1 בצל בינוני, חתוך לחצאי טבעות

4 שיני שום, קצוצות

½ כף ג'ינג'ר, מגורר (אופציונלי)

1 גזר, מגורר גס או חתוך דק

½ פלפל גמבה, חתוך לרצועות

1 כוס נבטים

3 כפות סויה

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כף סילאן

1 כפית פפריקה חריפה או 1/2 פלפל צ'ילי חתוך

1 חבילת אטריות אורז דקות

שמן לטיגון

להגשה: בוטנים קצוצים ובצל ירוק

 

אופן הכנה:

  1.       חולטים אטריות במים רותחים ומסננים.
  2.       משמנים מחבת רחבה ומאדים בצל, שום וג'ינג'ר במשך כמה דקות. מוסיפים גזר, פלפל ונבטים וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים.
  3.       מוסיפים סויה, רוטב צ'ילי, סילאן ופפריקה חריפה או צ'ילי ומערבבים היטב.
  4.       מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
  5.       מניחים את המנה בצלחת, מפזרים מעל בוטנים קצוצים ובצל ירוק ומגישים.

 

מתכון: אולגה טוכשר

צילום: אפיק גבאי

>>לכל הכיריים המהממות שלנו – בואו לכאן

Leave your comment