צור קשר |  8686*

 
חיפוש
סינון

פיצה כמו במאפיות

פיצה כמו במאפיות

מתים על פיצה? גם אנחנו. עכשיו כבר לא צריך להזמין משלוח, פשוט מכינים בצק בקלי קלות ואופים פיצה נפלאה שכולם יאהבו

 

 

מצרכים ל-2 פיצות בינוניות:

לבצק:

500 גרם קמח

320 גרם (1 ו-1/3 כוסות) מים פושרים

2 כפיות שמרים יבשים

25 גרם (2 כפות) סוכר

15 גרם (3 כפות) שמן זית

10 גרם (1.5 כפיות) מלח

לרוטב ולמלית:

1 קופסה רוטב עגבניות לפיצה

1.5 כוסות גבינת מוצרלה, מגוררת

10 עגבניות שרי, חצויות

1 פלפל גמבה, חתוך לרצועות דקות

עלי בזיליקום

מעט שמן זית

 

אופן הכנה:

  1.       מכינים בצק: מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח, מים, שמרים, סוכר ושמן ולשים במהירות נמוכה כ-6-7 דקות. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עוד דקה עד שמתקבל בצק רך ודביק.
  2.       מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים בין שעה לשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3.       מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4.       לשים את הבצק כדי להוציא את האוויר, מחלקים ל-2 חלקים ומרדדים על משטח עבודה מקומת לשני עיגולים בעובי כ-5-6 מ"מ. מעבירים על התבנית.
  5.       בעזרת לחיצות האצבעות יוצרים מעין מסגרת מסביב לפיצה. מורחים את בסיס הפיצה ברוטב עגבניות, מורחים את השוליים בשמן זית, מפזרים מעל הרוטב גבינה ותוספות (למעט עלי בזיליקום).
  6.       אופים כ-15 דקות, או עד שהגבינה נמסה, והפיצה מזהיבה.
  7.       מפזרים מעל את עלי הבזיליקום, פורסים ומגישים.

 

>>בתנור שלנו הפיצה הזו יוצאת מדהימה – עולם התנורים שלנו מחכה לכם כאן

כתוב תגובה