צור קשר |  8686*

 
Search
Filters

תבשיל בשר בנשיקת לחם

תבשיל בשר בנשיקת לחם

 חורף וגשם מטפטף על העורף, ואפילו מתחיל להיות קצת קר... אז זה הזמן להתפנק עד הסוף עם תבשיל מנחם ומחמם שמתבשל על הכיריים שלנו פשוט מהמם

 

מצרכים:

לתבשיל בשר:
תרסיס שמן קנולה

1 בצל לבן, קלוף

10 זיתים ירוקים, ללא גלעין
1 פלפל ירוק
1 פלפל ירוק חריף
3 שיני שום פרוסות

400 גרם בשר בקר טחון
2 כפות גדושות רסק עגבניות

2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית כמון

1 כוס מים חמים

1 כוס שמיר קצוץ

1 כוס כוסברה קצוצה

 

להגשה:
1 לחם שחור

 

אופן הכנה:
1. מחממים סיר על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן קנולה.
2. קוצצים דק את הבצל, הפלפל הירוק, הפלפל הירוק החריף. פורסים לפרוסות דקות את שיני השום.
3. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את הזיתים הירוקים ומערבבים.
4. מוסיפים לסיר את הפלפלים משני הסוגים ואת שיני השום ומערבבים.
5. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
6. מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
7. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים. מסירים מהאש.
8. חותכים את הלחם האחיד לנשיקות עבות. מרוקנים כל נשיקה מהתוכן הרך שלה וממלאים אותה בתבשיל הבשר.

מתכון: שגב משה
צילום: נמרוד גנישר

Leave your comment