צור קשר |  8686*

 
חיפוש
Filters

תפוחי אדמה קריספיים

תפוחי אדמה קריספיים

מצרכים ל-4 מנות:
700 גרם תפוחי אדמה קטנים

1/3 כוס פירורי לחם

1/4 כוס עלי פטרוזיליה

2 כפות שמן זית

1 שן שום, קלופה

 

אופן הכנה:

  1.       מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2.       מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים בגובה 2 ס"מ מעל לתפוחי האדמה, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה.
  3.       מבשלים כ-10 דקות עד שתפוחי האדמה רכים אך עדיין מוצקים. מסננים היטב.
  4.       חוצים כל תפוח אדמה ומעבירים לקערה. קוצצים דק את הפטרוזיליה ואת השום.
  5.       מוסיפים לתפוחי האדמה פירורי לחם, פטרוזיליה, שמן זית ושום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית בשכבה אחת.
  6.       אופים בתנור החם כ-25 דקות עד שתפוחי האדמה זהובים.

 

 

כתוב תגובה