צור קשר |  8686*

 
חיפוש
סינון
RSS

מתכונים

נודלס מוקפץ עם ברוקולי ושקדים

מביאים את הניחוח האסיאתי למטבח שלכם – מתכון לנודלס מוקפץ עם פרחי ברוקולי ושקדים שמכינים ממש בקלות.

איך לאפות עוגת ספוג תפוזים של קרין גורן

עוגת ספוג תפוזים כמו של הסבתות... איזה כיף להכין תה חם בחורף ולהגיש לידו פרוסת עוגה כזו... וכמה קל להכין אותה! אמנם אנחנו מלכלכים את המיקסר לכבודה, אבל אני מבטיחה שמקציפים את הביצים שלמות בלי להפריד אותן. 

כרוב ממולא

כמו בבית סבתא – שי-לי ליפא מכינה כרוב במילוי בשר ואורז ברוטב עגבניות

אורז צהוב עם גזר וחמוציות

מתכון מהיר לאורז צהוב עם גזר וחמוציות מעולה בתור תוספת צבעונית, חגיגית ומזינה לכל המשפחה. 

 

טרנדים בעולם האוכל 2017

כמו בכל תחום אחר בחיים, גם בתחום האוכל יש אופנות, והן הולכות ומשתנות משנה לשנה. רגע לפני ש- 2017 מגיעה לסיומה, בואו ניזכר בטרנדים הגדולים ביותר שליוו השנה את עולם הקולינריה הישראלי.

חומוס דגים עם פילטים שבורים גס במחבת

משה שגב מלמד אותנו להכין את מנת השוק הכי מפתיעה. חומוס עם פילה דג לבן. מנה הכי אותנטית 

פוקאצ'ה עם אנטריקוט

2 מתכונים אהובים נפגשים יחד ויוצרים ארוחה מושלמת - פוקאצ'ה אוורירית וזהובה ביחד עם נתחי אנטריקוט צרובים על הפלנצ'ה

 

ספינג' רך ומתוק כמו חלה מטוגנת

חנוכה או מימונה, שבת חתן או סתם יום שמח, אני אוהבת לחגוג עם ספינג'! והספינג' הזה פריך בחוץ אבל רך ומתוק בפנים כמו חלה מטוגנת לפרנץ' טוסט – בזכות שמן, סוכר וביצה שהוספתי לבצק הספינג' הבסיסי שלי. אם תהיו חמודים ולא תחשיבו את המים והמלח בתור מרכיב, אז אני אפילו לא חורגת מ-5 מרכיבים למתכון.

בייגל רומני

קרין גורן מלמדת אתכם איך להכין בייגלה עם שומשום ממש כמו במאפיות. לא תאמינו כמה פשוט וקל להכין וכמה טעים זה יוצא

 

 

בסבוסה סולת אוורירית כמו ענן

בסבוסה אוורירית כזאת עוד לא טעמתם. היא רכה ואוורירית ונמסה בפה כמו ענן.